Diensten

Uw huis verkopen

Verkoopbemiddeling

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos, oriënterend en informatief gesprek. Kleine moeite, groot plezier, het gaat tenslotte om grote belangen. Met onze ervaring voorkomen wij vervelende verrassingen en halen voor u het maximale uit de onderhandelingen.

Een woning zoeken/aankopen

Aankoopbemiddeling

Zoekt u een woning en/of wilt u een woning aankopen? Dan kunt u gebruik maken van onze ervaring als vastgoedbemiddelaar. Wij zijn immers dagelijks intensief bezig met het woningbestand. Wij weten van het stille aanbod in de regio (dit aanbod staat niet op Funda.nl) en volgen dagelijks de prijsontwikkeling.

Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek. We lichten de voordelen graag nader toe. Een greep uit de werkzaamheden:

Huur- of verhuurbemiddeling

Vooral in deze tijd kiezen steeds meer mensen voor het (ver-)huren van een woning. Toch komen er al snel een aantal vragen zoals: Welke bedrag kan ik als huur vragen? Waar moet ik rekening mee houden, wettelijk en financieel gezien?

U heeft uw oude woning nog niet verkocht! Als dit langer duurt dan verwacht, gaan eigenaren vaak op zoek naar mogelijkheden om de dubbele lasten te drukken. Als mogelijke optie om de kosten te drukken komt al snel tijdelijke verhuur ter sprake. Is verhuur een oplossing tegen hoge lasten? Het tijdelijk verhuren van een te koop staande woning brengt risico’s met zich mee:

Heeft u een huurder gevonden, dan heeft u uiteraard een huurovereenkomst nodig. In deze huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. Na tekening van deze overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. Zowel de huurder als de verhuurder dienen uitgebreid geïnformeerd te worden over zijn/haar rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.

Een vrijblijvend gesprek over huur en verhuur is altijd mogelijk, op afspraak ook in de avonduren. Graag bekijk ik samen met u of huren / verhuren een gepaste optie is voor u.

Niet voor het grote publiek

Stille verkoop

De naam zegt het al, de verkoop van de woning wordt niet aan de grote klok gehangen. Dus geen advertenties en/of een te koop bord in de tuin. Ook komt de woning niet op Funda.
De woning krijgt bij stille verkoop alleen een omschrijving op de website zonder foto’s en zonder adres. Een sfeerfoto van de woning of omgeving is wel mogelijk. Daardoor is uw woning niet herkenbaar, maar geeft het wel een indruk van wat men mag verwachten. Niemand ziet dus op internet foto’s van uw woning en van uw inrichting. Alleen degene die als kandidaat-koper, ook werkelijke interesse heeft in uw woning, wordt in overleg met u nader geïnformeerd.