Te koop aangeboden:

Vlinderbalg 16, Lauwersoog (Stille verkoop)

Vlinderbalg 16

€ 0.00001

Vlinderbalg 16 Lauwersoog
Prijs op aanvraag

Instapklare energiezuinige woning (gas en elektra deelbetaling per maand € 22,00)

Vrijstaand wonen in de directe nabijheid van het Unesco Werelderfgoed “De Waddenzee” dat als uitzonderlijk mooi natuurgebied omschreven staat, met aangrenzend het nationaal park Lauwersmeer voor vele vogelliefhebbers.
Deze fraai vrijstaande houten woning (2004) met ruime berging en carport beschikt over drie slaapkamers met mogelijkheid om eventueel beneden een slaapkamer te realiseren.
De fraai aangelegde tuin rondom de woning maakt het geheel compleet.

De woning is solide gebouwd in 2004. Er is sprake van dak-, muur- en vloerisolatie. Ook beschikt de woning over dubbele beglazing.
Er is een houtkachel aanwezig, vloerverwarming op de benedenverdieping. De woning beschikt over een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren. Onder de carport kunt u ook nog een auto kwijt.

Wonen op Lauwersoog betekent vrij wonen in het groen en tegelijkertijd wonen op korte afstand van dagelijkse voorzieningen. Binnen enkele minuten loopt u het bos in en kunt u genieten van de heerlijke natuur.
Bushalte is op korte afstand gelegen van de woning, wat maakt dat de woning goed bereikbaar is.
De woning is van goede kwaliteit en door de vorige eigenaren altijd met zorg bewoond en onderhouden. Het royale perceel van 1199 m² en de woning met een woonoppervlakte van ruim 174 m², biedt volop mogelijkheden.

INDELING:

Begane grond: entree via de zijkant van de woning, hal met meterkast en toilet, toegang tot lichte en ruime woonkamer/keuken/eetkamer met meerdere openslaande deuren naar de tuin met diverse terrassen, werkkamer/slaapkamer, hal, bijkeuken met cv-ketel, aansluiting wasmachine, deur naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, bad meubel en toilet, sauna

VOORZIENINGEN

De centrale verwarming en de warmwatervoorziening geschieden via de HR CV combiketel van Bosch uit 2004. Energielabel B
12 x zonnepanelen in eigendom.

PARKEREN en BERGING

Parkeren kan op eigen terrein want de oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s en de carport is geschikt om één auto te plaatsen. Vrij parkeren is mogelijk in de wijk.

VERDER / TUIN

Voor-, zij- en achtertuin aanwezig; grasveld, beplanting, borders, paadjes, bomen en terrassen fraai zichtlijnen. Kortom een prachtig geheel!

Nieuwsgierig geworden naar deze vrijstaande woning met legio mogelijkheden? Bel of mail ons en u bent van harte welkom voor een bezichtiging met onze makelaar:
(Bert) Overzet Vastgoed mob 06 46877854 b.overzet@kpnplanet.nl

Interesse in

Vlinderbalg 16, Lauwersoog (Stille verkoop)?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.