Te koop aangeboden:

Robbenoort 30, Lauwersoog

Robbenoort 30

€ 359.000

Op het rustige, groene en kindvriendelijke bungalowpark “Robbenoort” te Lauwersoog vindt u deze ruime en bijzonder charmante rietgedekte cottage met slaapkamer op de begane grond.
Robbenoort 30 (bouwjaar 1979) is een vrijstaande gerenoveerde en uitgebouwde (2008) vakantiewoning van 86 m2 en staat op een perceel eigen grond van 458 m2.
Het huis ligt op het zuiden, en heeft een zonneterras, schaduwterras en overdekt terras. De oprit biedt plaats aan twee of meer auto’s. De eigen ligplaats in het rustieke jachthaventje “Lauwersgat” ligt op loopafstand.
De woning heeft alle luxe, sfeer en ruimte voor een aangenaam en langdurig verblijf in elk jaargetijde en wordt volledig instapklaar (incl. meubilair, koelkast, diepvries, wasmachine, droogmachine etc. ) aangeboden.
De levendige vissershaven van Lauwersoog (en binnenkort een Werelderfgoedcentrum met zeehondencentrum) en het Nationaal Park “De Lauwersmeer” zijn zeer geliefd bij toeristen en natuurliefhebbers, desgewenst kunt u het huis verhuren aan vakantiegangers.

Interesse in

Robbenoort 30, Lauwersoog?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.