Verkocht onder voorbehoud:

Muntsjestege 1, Wierum

Muntsjestege 1

€ 229.500

In de oude dorpskern van Wierum op een fantastische locatie ligt deze g.o.h. sfeervolle en karakteristieke eenvoudige woning op een perceel van 130 m2.

De omgeving kenmerkt zich door het landschap met karakteristieke bebouwing in de nabijheid van oude dijken en sfeervolle kerkdorpen. Rust en ruimte karakteriseren een groot deel van de omgeving. Het landschap is weids, open en groen.
Wierum is een dorpje met veel visserij-historie, pal gelegen aan Wereld Erfgoed” De Waddenzee”. Het gebied is qua toerisme behoorlijk in opkomst. Jaarlijks komen er steeds meer naar het prachtige Noorden van Nederland om te genieten van het Wad, dat als uitzonderlijk mooi natuurgebied omschreven staat, met aangrenzend het Nationaal Park Lauwersmeer, het eldorado voor veel vogelliefhebbers.

Verkoop vindt plaats op basis van de niet-zelfwoningsclausule.

Interesse in

Muntsjestege 1, Wierum?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.