Verkocht onder voorbehoud:

Hollewei 2, Ternaard

Hollewei 2

€ 479.500

Uniek pand op een unieke plek!

In het weidse noorden van Friesland mag ik u namens mijn opdrachtgever deze mooie woonboerderij met inpandig appartement aanbieden. De omgeving kenmerkt zich door een open landschap met karakteristieke bebouwing in de nabijheid van oude dijken en sfeervolle kerkdorpen. Rust en ruimte karakteriseren een groot deel van de omgeving. Het landschap is weids, leeg en groen. Ternaard bevindt zich in de directe nabijheid van het prachtige Unesco Wereld Erfgoed “De Waddenzee” dat als uitzonderlijk mooi natuurgebied omschreven staat. In het dorp Ternaard kunt u terecht voor uw dagelijkse voorzieningen en het stadje Dokkum ( ca 10 minuten reisafstand) voor alle overige voorzieningen.
De nostalgische uitstraling met de mooie oude luiken voor de ramen in het voorhuis geeft je het gevoel van ‘thuis komen’
Als je rond de boerderij loopt en op het bankje gaat zitten bij de ‘skuorredoaren’ dan ervaar je het gevoel van vrijheid, rust en ruimte.

Dit idyllische plekje is ook een uitgelezen kans voor de paardenliefhebber, het beschikt over paardenstallen en een stukje weiland.

Interesse in

Hollewei 2, Ternaard?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.