Verkocht onder voorbehoud:

De Donger 4, Peazens

De Donger 4

€ 195.000

Op deze plek komen maar weinig woningen te koop, maar wij mogen er weer een aanbieden! Deze fijne eengezinswoning in een prettige woonwijk is keurig onderhouden! Aan de voorzijde is de woning erg rustig gelegen aan een autoluwe straat met alleen maar bestemmingsverkeer.
De woning beschikt over een ruime woonkamer met fraai zicht op de diepe tuin. Tevens kunt u heerlijk rustig aan de voorzijde van de woning zitten, mede door de ligging aan het rustige straatje. Aan ruimte is geen gebrek met 3 slaapkamers op de eerste verdieping, en een bergzolder op de tweede verdieping.
Belangstelling gewekt? Vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan? We laten de woning en de omgeving graag aan u zien!

Interesse in

De Donger 4, Peazens?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.