Te koop aangeboden:

De Buorren 28, Peazens

De Buorren 28

€ 475.000

Te midden van het unieke natuurgebied het Waddengebied, ligt in Paesens – Moddergat deze groepsaccommodatie. Deze grondig verbouwde (volgens de nieuwste eisen 2019) sfeervolle groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 11 personen.

Deze ruime vakantiewoning bestaat uit 2 etages. Beschikt over 1 moderne keuken/woonkamer. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 1 badkamer aanwezig, deze zijn alle sfeervol en luxe ingericht. De accommodatie heeft een terras waar je gezellig kunt samenkomen. Tevens is deze woning geschikt voor dubbelbewoning/mantelzorg/thuiswerken.

Noord Oost Friesland is qua toerisme enorm in ontwikkeling, bent u op zoek naar een fraaie vakantiewoning of zoekt u een interessante investering met een uitstekend rendement is een bezichtiging zeker de moeite waard.

Volledige inventaris ter overname.
Indeling:
Begane grond: hal, toilet, woonkamer/keuken, slaapkamer badkamer en technische ruimte.
Eerste verdieping overloop, berging, vier ruime slaapkamers.

Interesse in

De Buorren 28, Peazens?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.