Te koop aangeboden:

Boltawei 8, Anjum

Boltawei 8

€ 695.000

Prachtige boerderij met ongekend veel mogelijkheden!

Namens mijn opdrachtgever mag ik u deze karakteristieke boerderij aanbieden.
Deze boerderij ligt in de nabijheid van het dorp Anjum op een perceel eigen grond van ca 7500 m2 (splitsing huidig perceel moet nog plaatsvinden), met mogelijkheid tot het bijkopen van extra grond.
Het woongedeelte van de boerderij is gebouwd in 1954. In 2008 is het woongedeelte verbouwd, waarbij er een nieuwe moderne keuken is geplaatst. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gasfornuis, een afwasmachine en een koelkast. Tijdens deze verbouwing is er een nieuwe CV-ketel geplaatst, is het elektra in huis vervangen en zijn de kozijnen (hout) vervangen. Het toilet en de badkamer, met douche en bad, zijn voorzien van vloerverwarming. De ketel (eigendom) AWB, 2008. Alle kozijnen van het woongedeelte zijn in 2008 vernieuwd
Het dak is gedekt met riet. De zuidkant van het dak verkeert in matige tot slechte staat. Offerte aanwezig (is in de vraagprijs rekening mee gehouden)

Interesse in

Boltawei 8, Anjum?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.