Te koop aangeboden:

Aldbuorren 14, Ternaard

Aldbuorren 14

€ 559.500

Uniek pand op een unieke plek!
Geschikt voor bedrijf aan huis, dubbelbewoning en mantelzorg (in overleg)

In het weidse noorden van Friesland mag ik u namens mijn opdrachtgever deze mooie woonboerderij aanbieden, fraai gelegen in de kern van het dorp Ternaard.
Ternaard is een dorp in de gemeente Noard East Fryslan in de provincie Friesland.
In 2021 telde het dorp 1295 inwoners. De omgeving kenmerkt zich door een open landschap met karakteristieke bebouwing in de nabijheid van oude dijken en sfeervolle kerkdorpen. Rust en ruimte karakteriseren een groot deel van de omgeving. Het landschap is weids, leeg en groen. Ternaard bevindt zich in de directe nabijheid van het prachtige Unesco Wereld Erfgoed “De Waddenzee” dat als uitzonderlijk mooi natuurgebied omschreven staat. In het dorp Ternaard kunt u terecht voor uw dagelijkse voorzieningen en het stadje Dokkum ( ca 10 minuten reisafstand) voor alle overige voorzieningen. Een mooi voormalig boerderij pand met woonbestemming. De nostalgische uitstraling met fraaie authentieke elementen in het voorhuis geeft je het gevoel van ‘thuis komen. Als je rond de boerderij loopt en op het bankje gaat zitten bij de ‘skuorredoaren’ dan ervaar je het gevoel van vrijheid, rust en ruimte.

Dit idyllische plekje is ook een uitgelezen kans voor de dierenliefhebber, het beschikt over paardenstallen en een stukje weiland.

Interesse in

Aldbuorren 14, Ternaard?

    Overzet Vastgoed

    Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Al geruime tijd actief in de vastgoedbemiddeling in de breedste zin van het woord. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander, kennen de mensen en staan voor een persoonlijke benadering en volwaardige dienstverlening.